I denne episode får du helt lavpraktisk råd til at støtte din krop  mens den gennemlever overgangsalderen. Du får nemlig mit basis kit af vitaminer og urter som din krop vi elske dig for at tage. Det er de tilskud jeg altid anbefaler mine klienter som et fundament for at give kroppen det den har brug for og det er de tilskud jeg også selv tager på  daglig basis.

Jeg fortæller om hvorfor kosttilskud er vigtige, hvilke du bør tage og hvad de gør af gode ting.

Kosttilskud er dog ikke et quick fix og de kan ikke stå alene hvis du mærker at din krop er i ubalance. De er dog en vigtig del af den heling som mange kvinder har brug for i overgangsalderen.

Derfor fortæller jeg også om vigtigheden af at finde ud af hvad der specifikt er i gærde hos dig hvis du mærker gener og symptomer i din overgangsalder.

Til denne episode kan du hent min gratis guide (den koster kun din email så jeg kan sende den til dig).

I guiden finder du både en beskrivelse af de mærker og den dosis af tilskud jeg anbefaler.

Du finder guiden lige her

 

Disclaimer

Dette materiale er udelukkende ment som information og inspiration.

Informationen er ikke erstatning for lægelig vejledning eller vurdering. Brug ikke denne information til at diagnostisere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom.

Tillskuddene som anbefales, er ikke ment som behandling eller  kurering af sygdom.

Har du mistanke om sygdom bør du altid kontakte din læge og kontakt også din læge inden du påbegynder nogen form for tilskud for et helbredsproblem du måtte have.