En af de hyppigste og nok mest invaliderende gener man kan opleve i overgangsalderen er søvn problemer. I denne episode, som iøvrigt bliver en del af en serie om de mest almindelige overgangsalder gener, får du viden om hvorfor søvn er så vigtigt og hvorfor man kan opleve søvn problemer.

Søvnproblemer i overgangsalderen har flere forskellige rodårsager og det er super vigtigt at forstå disse for at rette op på det som skaber søvn forstyrrelsen fremfor bare at symptombehandle. 

Du får også viden om de forskellige typer af søvn udfordringer man kan have og hvad der er allermest vigtigt – du får mine bedste søvnråd.

I de kommende episoder vil jeg dykke ned i bl.a. hedeture, træthed, tørre slimhinder og vægtøgning. Det er nogle af de hyppigste gener men der findes måder du kan overvinde dem på som er helt naturlige og som fokuserer på rodårsagen og ikke symptomet.

I episoden taler jeg om min favorit yoga sekvens som du kan se lige HER. 

Jeg nævner også min lukkede FB gruppe som du kan joine HER og så skal du selvfølgelig med på mit nyhedsbrev så du får besked når min e-guide SOV GODT (!) udkommer.