Om PiaMaria Manou

Det stod ikke skrevet nogen steder, at jeg skulle være Menopause Mentor, da jeg var barn. Det stod derimod skrevet, at jeg skulle være jordemoder og det blev jeg. 

Men da jeg i en alder af 51 år selv gennemlevede en overgangsalder, som i den grad tog både pusten og humøret fra mig, var det lige præcis sådan en jeg savnede. Jeg savnede en der kunne fortælle mig hvad jeg skulle gøre, hvordan jeg skulle tackle alt det der skete i min krop. Jeg savnede en der holdt mig i hånden og fortalte mig, at alt nok skulle blive fint og at jeg var på rette vej. Og mest af alt savnede jeg en at dele hele rejsen med – en som forstod hvad jeg gennemlevede på alle planer (kropsligt, psykologisk og spirituelt).

,Så Menpause mentoren blev født, af det jeg selv havde brug for da min overgangsalder buldrede derudaf.

Der er dog ikke så langt fra at være Menopause Mentor til at være jordemoder. Som både Menopause Mentor og jordemoder er man hjælper i en proces som kræver, at vi både forstår og kan samarbejde med kroppen og det der sker i den.

Det var blandt andet det jeg lært af min egen overgangsalder. Jeg lærte at samarbejde, og min krop belønnede mig med at få det bedre og bedre. Jeg gik faktisk fra at føle mig som en svedende, grædende flodhest, til i dag at have det bedre end nogen sinde.

Og det er præcis den proces jeg gerne vil inspirerer dig til, hvis du også gerne vil have en magisk menopause – en overgangsalder hvor generne fylder minimalt og glæden fylder maksimalt.

Jeg ved det er muligt og du kan høre hele min historie ved at lytte til min podcast:

Episode #02

Du kan starte din rejse mod en magisk menopause på flere måder. Du kan lytte til min podcast, du kan få din egen personlige og skræddersyede plan for din overgangsalder og du kan have mig ved din side i 3 måneder hvor vi sammen får dig i balance så du kan få en forrygende overgangsalder.

Alle mine konsultationer foregår online via Zoom eller Skype.

Min baggrund

2019 Udannet Frekvens Healer ved Sine Parez

2017 Uddannet Komplementær Hormonterapeut ved Caroline Fibæk

2012 Uddannet Spirituel Mentor ved Christine Eilvig

2004 Uddannet Lifecoach ved Manning Inspire

2001 Uddannet pyskoterapeut ved Bente Plough

1994 Uddannet jordemoder Københavns Jordemoderskole

Udgivelser

2019 Podcasten: Magiske Menopause

2010 Fødselskurset: Fød trygt og naturligt

2009 Bogen: Du bliver en skøn mor i samarbejde med sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen – Rosinante

2004 Bogen: Fødsel og smerte – Munksgaard