Gratis afklarende konsultation

At være i overgangsalderen kan være overvældende og der kan være fysiske gener og symptomer som kan føles forvirrende og uoverskuelige.

Måske føler du at du er havnet i et kaos som du simpelthen ikke kan regne ud hvordan du kommer ud af igen.

Det kan være meget sårbart at være der og det kan være svært at tale om fordi der er så meget tabu omkring overgangsalderen. Det kan faktisk kræver mod at bede om hjælp.

Men det er ikke desto mindre vigtigt, at du får hjælp fordi jo mere ro der kan komme i dig jo bedre kan du få det. Men det skal være en hjælp der føles rigtig for dig! Derfor har du mulighed for at booke en afklarende snak med mig inden du booker et forløb.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og har den rigtige mavefornemmelse af, at det er mig der skal hjælpe dig hen imod at blive dig selv igen. Det giver de bedste forudsætninger for, at vi kan arbejde sammen hen imod, at du skal få det fantastisk i din overgangsalder.

 Så har du spørgsmål om det du mærker kan være overgangsalderen, har du spørgsmål om jeg kan hjælpe dig eller har du brug for at høre lidt mere om et af mine forløb, så booke en uforpligtende og afklarende konsultation.

I samtalen vil jeg fortælle dig om min måde at arbejde på og jeg vil give dig mit bud på, hvordan jeg kan hjælpe dig og hvilket forløb der vil kunne passe til dig.