Gratis “Ny Begyndelse” session

 At være på vej ind i eller at være i overgangsalderen, kan være overvældende og der kan være fysiske gener og symptomer som kan føles forvirrende, drænende og uoverskuelige. Man kan føle sig helt desperat efter at blive sig selv igen.

Måske føler du, at du er havnet i et kaos som du simpelthen ikke kan regne ud, hvordan du kommer ud af igen.

Det kan være meget sårbart at have det sådan og det kan være svært at tale om. Måske har du ikke engang tænkt på at det er muligt at tale med nogen om det du oplever.

Men det er der, kære du.

I denne korte session på 15 minutter får du mine øjne på hvad det er der foregår i din krop og hvad det er din krop måske prøver at fortælle dig.

Jeg bruger min viden om hormoner og overgangsalder, min intuition og mine mange års erfaring til at guide dig hen imod det som kan være din nye begyndelse.

Overgangsalderen er nemlig en ny begyndelse og det er en invitation til at hele det som måske har været i ubalance i længere tid, både fysisk, mentalt og spirituelt men det kan være uendelig svært at se, når man ikke engang kan kende sig selv.

Derfor er denne session en rigtig god måde at se din overgangsalder i et nyt lys og komme ud af den følelse af afmagt som måske præger dig lige nu.

Din vej til mere ro og hormonel balance i din overgangsalder er kun en telefon samtale væk.