Menopause Power Forløb

Vejen til at stortrives i din overgangsalder

Lær dig selv og din krop at kende og få langtidsholdbar balance og overskud

 • Er du træt af at føle dig energiforladt, overvældet og drænet?

 • Er du frustreret over at du har mistet kontrollen over din krop – den giver dig hedeture, raserianfald og tristhed i tide og utide ?

 • Er du trist over at du ikke føler dig glad sådan som du gjorde engang?

 • Er du fuld af skyldfølelse over at din sex lyst er forsvundet som dug for solen?

 • Er du frustreret over at din stress tærskel er markant nedsat?

 • Er du desperat efter at blive dig selv igen?

 • Føler du at din krop har svigtet dig og at du kæmper en kamp med den, som du ikke kan regne ud hvordan du kan vinde? 

Det kan være ensomt og frustrerende at være på vej ind i eller være i overgangsalderen.

Kroppen forandrer sig og det er lidt som om den er blevet overtaget af en alien – føler du det ikke  nogen gange sådan?

Og det med at prøve at regne ud hvordan man kan få kroppen tilbage til den gamle tilstand er virkelig ikke nemt. Det bugner med gode råd på nettet og måske har du også fået gode råd af veninder og kollegaer. Og måske har du stået fortabt i helsekosten og kigget på hylderne med kosttilskud til kvinder i overgangsalder (som der er ufattelig mange af). Og måske har du prøvet både gode råd og tilskud i en pærvælling og intet har virket som du havde håbet på.

Og parforholdet kan lide under både humørsvingningerne og den forsvundte sexlyst og måske har din krop ændret facon hvilket gør at du slet ikke har lyst til noget der har med nøgenhed at gøre.

Kort sagt kan det at vær i overgangsalderen være lidt af en overlevelsestur og man kan føle sig fortabt i ødemarken, uden kort eller kompas og uden fornemmelse af hvordan man kommer tilbage.

 

Men sådan behøver det slet ikke at være!

Forestil dig et liv hvor du blomstre og gløder af vitalitet og energi. Forestil dig et liv hvor du føler dig mere i balance end du nogen sinde før har gjort og forestil dig at du har overskud til både dig selv, dine børn og din partner og at du har fået dit liv til at fungere så det passer til dig og dine behov. Og forestil dig at du har fået styr på alle de overgangsalder gener du måtte have og at de ikke længere fylder og støjer i dit liv.

 

   

  Det er ikke en liste af kosttilskud og ‘farvel og tak’ så er du ude af døren igen. Det er en holistisk tilgang til den rejse du er på. Menopausen er en mulighed for vækst (ikke fysisk) – personlig udvikling – og derfor er forløbet ikke til dig der bare ønsker at fjerne symptomerne uden at se på rodårsagen. Det er til dig der gerne vil arbejde med hele dig og er med på at symptomer altid har en dybere liggende årsag og derfor også skal heles indefra.

   

  Ved at forstå hvad din krop fortæller dig kan du skabe balance her og nu OG du kan finde en balance som du ikke tidligere har kendt som vil vare resten af dit liv.

   På Menopause Power forløbet får du:

    

   1.Start konsultation

   Vi arbejder med det der er lige nu, dine gener, symptomer, din kost, søvn og livssituation. Ud fra alle disse informationer udarbejder jeg et program med råd til kost, tilskud og stress reduction som støtter din proces og din vej tilbage i balance. 

   2.Første fjernhealing 

   Her ser vi på de psykologiske rodårsager og der bliver healet på de ubalancer der er i dine chakraer og i dit sind

    3.Opfølgnings konsultation 

   Her følger vi op på hvordan det er gået siden sidst og hvordan det går med at følge programmet

   4.Anden fjernhealing  

   Her følger vi op på hvor du er og hvad du har brug for at få healet nu. 

   5.Afslutnings konsultation 

   Den sidste konsultation fletter ehel forløbet sammen og du får en afrunding og plan for hvordan du fortsætte med at stortrives i din overgangsalder.

   6.24/7 support og  Tjek ind  

   Undervejs kan du altid skrive til mig og få støtte og hjælpe til det der udfordrer dig. Du har med andre ord en hånd at holde i under hele forløbet.

    IALT 6 timers sessioner 

   Derudover får du:

   Opskriftbogen Hormonvenlig mad

   3 Guidede meditationer til at hjælpe dig med at komme ned i roen 

   Tests fra Nordic Labs kan bestilles men betales seperat. 

   Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

   Jeg er menopause mentor, hormonterapeut og jordemoder. Jeg ved hvad det vil sige at være overvældet af sin overgangsalder, for jeg jeg prøvet det selv. 

   Jeg ved hvordan det føles at være havnet i et kaos som man ikke finde ud af og jeg forvandlet min egen turbulente overgangsalder rejse. Min overgangsalder første mig igennem hedeture, vægtøgning, søvnproblemer og depression men alt det kom jeg ud af og idag stortrives jeg med min overgangsalder.

   Min egen rejse har inspireret mig til at udviklet et trin for trin program som hjælper dig med at få balance i både din krop, din psyke og din sjæl så du kan komme i balance i HELE dig.

   Gennem denne proces kan du slippe af med overgangsalder gener og nå til at nyde din overgangsalder og blomstre og være den du er skabt til at være.

   Overgangsalderen er nemlig ikke kun en fysisk proces. Det er i høj grad også en proces der foregår i din psyke og det der sker her påvirker din krop.

   Der er så meget du kan gøre for at stortrives på helt naturlig vis og der er så meget visdom og nye begyndelser som ligger gemt i menopausen.

   Stort kram fra

   PiaMaria

    

   Hvad opnår du på et Menopause power Forløb?

   Forløbet er tilrettelagt så du arbejder på de 3 lag som er påvirket af overgangsalderen nemlig det fysiske, det psykiske og det spirituelle lag.

   Du kan derfor opnå:

   • at dine overgangsalder gener forsvinder eller mindskes markant fordi du får “behandlet” det som er rodårsagen til at de er opstået
   • at du finder fornyet energi og overskud fordi du ved hvad din krop har brug for af næringsstoffer
   • at du finder ro, tryghed og tillid til den proces din krop er i fordi du ved hvad det er der sker og hvordan du støtter dig selv
   • at du hviler mere i dig selv fordi du får bevidsthed om hvad der skaber stress i din krop og dit sind
   • at du får mere ro og balance i din krop fordi du får redskaber til at finde ind til dine behov
   • at dit humør bliver lnagt bedre fordi du får kontrol over det der sker i din krop
   • at du stortrives med din krop fordi du lærer at samarbejde med de forandringer der sker i den
   • at du får et meget bedre forhold til dig selv fordi du får mere kontakt med hvem du er
   • at du får en ny retning på dit liv fordi du begynder at lytte til dig selv og tage dig selv alvorligt
   • at du stortrives med alt det magiske din krop inviterer dig til fordi du lærer at overgive dig fremfor at kæmpe

    

   Forløbet er ikke for dig der:

   • Ønsker et quick fix.
   • Ønsker en hurtig løsning og bare vil videre og gøre det samme som du altid har gjort 
   • Ikke ønsker at investere i dig selv 
   • Syntes at selvkærlighed er noget pjat
   •  Bare vil have kroppen til at makke ret
   • Ikke har tid til fordybelse

   Ofte stillede spørgsmål

    Det varer ca 30 min. DerefHvor foregår forløbet?

   Det foregår via Zoom eller Skype.

   Hvor lang tid tager hver konsultation?

   De tager ca. 1-1,5 time.

   Skal jeg forberede mig på noget inden forløbet starter?

   Du får tilsendt et spørgeskema inden vi har første konsultation og det gennemgår vi sammen.

   Jeg har aldrig prøvet healing før og ved ikke hvad det er og hvordan det fungerer?

   Healingen foregår ved at vi først taler sammen på telefon om hvad der skal heales på og derefter starter jeg healingen. Derefter ringer jeg dig op og vi taler om det som healingen bragte op. Fjernhealing viker ligeså kraftigt som almindelig healing. Måden jeg healer på er det som kaldes frekvens healing og det foregår ved at jeg aktiverer din krops egne healings evner. Ved at sætte gang i din krops egne frekvenser kan gamle overbevisninger, følelser og ubevidste mønstre heales og slippes så du kan komme i balance i både krop, sind og ånd.

   Hvor meget arbejde er der mellem sessionerne?

   Forløbet er en proces som vil arbejde i dig fra vi starter forløbet op så det er en proces som vil arbejde i dig i hele perioden. Undervejs får du specifikke opgaver som er tilpasset dig og din unikke situation og behov. Derfor vil der aldrig være mere arbejde end du kan overskue.

   PiaMaria er meget professionel og empatisk og meget vidende og troværdig. Jeg har fået balance, livsglæde og mod, troen på mig selv tilbage. TAK er kun et fattigt ord – elsker overgangsalderen som har fået mig til at stoppe op og mærke efter og finde hjem til mig selv…elske MIG.

   Gitte Svarrer

   PiaMaria er et fantastisk menneske, som ved hvad hun snakker om. Er vild med hendes personlighed, altid smilende lyttende men også ærlig på den gode måde. Jeg har mærket en ændring på specielt det psykiske og også fysisk. Har fået en mere ro omkring, hvad det er jeg er i samt forståelse for hvilke ændringer min krop er på vej igennem og skal igennem. 

   Jane Loklindt

   PiaMaria har virkelig hjulpet mig til at forstå sammenhængen mellem mine gener og betydningen af den `indre uro/kroniske stress` som jeg har kæmpet med det meste af mit liv. Med konkrete tips og gode råd, samt vejledning omkring kost og kosttilskud er symptomerne mindsket og jeg har fået bedre styr på mine ubalancer.

   Ann-Sophie Riddersholm

   Menopause Power Forløb

   5000kr

   (kan betales i 4 rater af 1250kr)

   • 3 Konsultationer 
   • Personligt program
   • 2 healinger eller SOFT massage
   • 24/7 Support på mail
   • Diverse handouts