SOFT Massage

Den hyppigste årsag til hormonelle ubalancer er stress. Der findes ikke en magisk pille der kan nulstille din stress respons men der findes en metode der hjælper din krop og dit nervesystem med at give slip og slippe alarmberedskabet og det er SOFT Massage.

SOFT Massage er en meget blid masssageform som hjælper din krop til at udskille hormoner som neutraliserer dine stress hormoner.

Det er primært hormonet oxytocin som massagen vil bade dig i men også neurotransmitterne endorfiner og dopamin vil give dig en dejlig indre ro som kan hjælpe din krop til at slippe de fysiske og mentale spændinger og eventuelle blokeringer du har.

Stress kan afhjælpes på mange planer og min erfaring er, at når man også får kroppen til at forstå, at den gerne må slippe, så bliver det lettere at komme tilbage i balance.

Massagen indledes altid med at du fortæller om den situation du befinder dig i og hvad du mærker i din krop. Massagen tilpasses det der trykker dig og den foregår uden på tøjet.

SOFT står for Stimulating Oxytocin Flow by Touch og er præcis som ordet siger – blødt, rart, roligt og lige det dit nervesystem har brug for. Massagen har jeg skabt sammen med psykomotorisk terapeut Elene Pedersen og er skabt ud fra ønsket om at udnytte kroppens egne helende kræfter ved at aktivere de hormoner som dels neutraliserer stress hormoner og dels sætter kroppens egne regenererende processer igen – på en helt simpel og rolig måde.

SOFT er en massage som går forbi vores tænkende tilstand, går direkte ind og aktivere ro/hvile responsen og nulstiller dit alarmberedskab.

60 min massage

Pris: 699kr